Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl123g163kcal16.2g0.4g10.2g0g
Voi 11g81kcal0.1g0g9.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g34g202kcal8.1g2.2g18.2g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl37g133kcal0.7g1.1g14.2g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g1165kcal50.2g8.8g103.4g0g
Valittu annoskoko207g582kcal25.1g4.4g51.7g0g
Annoskoko puolitettuna104g291kcal12.6g2.2g25.9g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.1g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765