KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 32g8.3kcal0.5g1.1g0.1g0.6g
Paprika, punainen11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Retiisi 16g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g16g43kcal4.5g0g2.7g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 39g76kcal1g0.3g7.5g2.6g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g21g21kcal3.9g0g0.6g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g21g43kcal3.6g0.5g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g422kcal29g10.2g27.6g9.2g
Valittu annoskoko207g211kcal14.5g5.1g13.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna104g106kcal7.3g2.6g6.9g2.3g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235950