Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 30g23kcal0.6g4.7g0.1g0.3g
Porkkana 53g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g30g6kcal0.4g1g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g198kcal9.8g17.2g8.8g3.8g
Valittu annoskoko207g99kcal4.9g8.6g4.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna104g49kcal2.5g4.3g2.2g1g
Arvot/100g100g48kcal2.4g4.2g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529