Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 86g163kcal23.3g0g7.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)37g32kcal0.4g1.3g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g593kcal60.8g19.6g29.4g2.2g
Valittu annoskoko207g296kcal30.4g9.8g14.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna104g148kcal15.2g4.9g7.4g0.6g
Arvot/100g100g143kcal14.7g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992