Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g38g210kcal3g13.9g15.8g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g75g255kcal1.9g62.3g0.4g1.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.8g6.7kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Siirappi 21g63kcal0g15.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g1760kcal15.2g236g85g4g
Valittu annoskoko207g880kcal7.6g118g42.5g2g
Annoskoko puolitettuna104g440kcal3.8g59g21.3g1g
Arvot/100g100g425kcal3.7g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785