Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.5g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho sunnuntai82g287kcal9.8g58.1g1.7g2.9g
Grahamjauho, 1 dl24g86kcal3.1g16.5g0.7g3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen17g123kcal0g0g13.6g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5.7g4.2kcal0.7g0.1g0g0.4g
Maito, Kevyt57g26kcal1.8g2.7g0.9g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g1194kcal32g186.6g34.8g12.6g
Valittu annoskoko207g597kcal16g93.3g17.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna104g299kcal8g46.7g8.7g3.2g
Arvot/100g100g288kcal7.7g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187