Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 188g163kcal2g34.3g0.8g3.4g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.8g12kcal0.4g2.3g0.3g1.1g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g520kcal5.4g89.2g14g9g
Valittu annoskoko207g260kcal2.7g44.6g7g4.5g
Annoskoko puolitettuna104g130kcal1.4g22.3g3.5g2.3g
Arvot/100g100g125kcal1.3g21.5g3.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905