Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Bataatti, kuorittu 21g17kcal0.3g3.6g0g0.6g
Palsternakka 5.6g3.6kcal0g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herkkusieni 21g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Karjalanpaisti atria 700g33g53kcal6.2g0g3g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1g2.9kcal0.2g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g176kcal15g11.6g6.8g3.4g
Valittu annoskoko207g88kcal7.5g5.8g3.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna104g44kcal3.8g2.9g1.7g0.9g
Arvot/100g100g43kcal3.6g2.8g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227472