Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 16g20kcal1.8g0g1.5g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.7g1.2g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g6.3g19kcal1.1g2.6g0.5g1.1g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl33g120kcal3.9g24g0.7g1.1g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Puolukka 31g12kcal0.1g2.1g0.2g0.8g
Mustikka metsä- 50g22kcal0.3g3.2g0.3g1.7g
Neljänviljanhiutale 7.5g25kcal0.8g4.4g0.3g0.9g
Fariinisokeri4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g878kcal17.6g127.6g30.4g11.2g
Valittu annoskoko208g439kcal8.8g63.8g15.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna104g220kcal4.4g31.9g7.6g2.8g
Arvot/100g100g211kcal4.2g30.7g7.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260