Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 63g24kcal0.6g4.3g0.1g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g182kcal14.2g12.8g7.2g4.8g
Valittu annoskoko208g91kcal7.1g6.4g3.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna104g46kcal3.6g3.2g1.8g1.2g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711