Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g63g72kcal13.7g0g1.6g0g
Tomaattimurska 63g18kcal0.3g3.3g0.1g1.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%24g39kcal0.6g0.6g3.6g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 21g4.2kcal0.1g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g360kcal30.2g12.4g19g4.4g
Valittu annoskoko208g180kcal15.1g6.2g9.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna104g90kcal7.6g3.1g4.8g1.1g
Arvot/100g100g87kcal7.3g3g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368