Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki104g58kcal8.8g5.2g0.2g0g
Hermesetas -neste2.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g18.9g0.3g0.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g552kcal40.4g56.8g17.4g1.8g
Valittu annoskoko208g276kcal20.2g28.4g8.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna104g138kcal10.1g14.2g4.4g0.5g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517