Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 40g31kcal0.8g6.2g0.1g0.4g
Lanttu 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 3.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Nakki,popsi grillinakki43g111kcal5.1g2.4g9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g296kcal12.4g18.6g18.6g1.6g
Valittu annoskoko208g148kcal6.2g9.3g9.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna104g74kcal3.1g4.7g4.7g0.4g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754