Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g50g12kcal0.6g2.2g0.1g0g
Juustodippi, Pirkka 300g38g49kcal1.2g0.6g4.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras15g53kcal2g10.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g434kcal28.6g33g20g3g
Valittu annoskoko208g217kcal14.3g16.5g10g1.5g
Annoskoko puolitettuna104g108kcal7.2g8.3g5g0.8g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54265