Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha77g127kcal14.6g0g7.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Punaviini, 12%14g12kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 33g27kcal0.5g5.5g0g1g
Kesäkurpitsa33g5.6kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g441kcal31.2g16.2g24.8g3.8g
Valittu annoskoko208g220kcal15.6g8.1g12.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna104g110kcal7.8g4.1g6.2g1g
Arvot/100g100g106kcal7.5g3.9g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267