Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g642g180kcal3.8g38.2g1.3g16g
Punasipuli, kuorittu, 100g143g39kcal1.9g6.8g0.3g2.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka77g8.5kcal0.8g0.8g0.2g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu23g18kcal0.4g4.1g0.2g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g128kcal0g0g14.3g0g
Vesi1141g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)14g37kcal1.9g1.7g2.6g0.1g
Mustapippuri 7.1g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g881kcal20.8g111.8g38.4g43.8g
Valittu annoskoko2070g441kcal10.4g55.9g19.2g21.9g
Annoskoko puolitettuna1035g220kcal5.2g28g9.6g11g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406265