Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri113g457kcal0g112.4g0g0g
Sokeri 113g457kcal0g112.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g9kcal0.1g0.7g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2.1kcal0.3g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g1849kcal0.8g451.4g0g0g
Valittu annoskoko2070g925kcal0.4g225.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna1035g462kcal0.2g112.9g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464