Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 1808g3226kcal292g128.5g144.1g127.8g
Sipuli (kuorittu)151g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g814kcal0g0g90.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g8206kcal591.4g278.2g469.8g261.6g
Valittu annoskoko2070g4103kcal295.7g139.1g234.9g130.8g
Annoskoko puolitettuna1035g2052kcal147.9g69.6g117.5g65.4g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089