Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1252g376kcal12.5g50.1g3.8g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi250g25kcal3.8g3.8g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija156g485kcal17.2g0g43.8g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)313g266kcal3.1g11g21.9g0g
Tonnikala öljyssä 94g178kcal25.5g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g2666kcal124.4g130.8g155.8g0.6g
Valittu annoskoko2070g1333kcal62.2g65.4g77.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna1035g667kcal31.1g32.7g39g0.2g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995