Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen700g973kcal132.9g0g49g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g88g96kcal4.4g18.4g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kukkakaali 875g210kcal15.8g19.2g2.6g20.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g262g945kcal73.5g5.2g70.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g5069kcal461.8g103.8g302.4g45.6g
Valittu annoskoko2072g2535kcal230.9g51.9g151.2g22.8g
Annoskoko puolitettuna1036g1267kcal115.5g26g75.6g11.4g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349