Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 901g3091kcal91.8g630.6g10.8g31.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 693g445kcal22.2g33.4g24.3g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%277g776kcal80.4g6.9g47.1g0g
Oliiviöljy 156g1379kcal0g0g155.9g0g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13.1g0g0.2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g11503kcal392.4g1368g476.2g63.6g
Valittu annoskoko2072g5751kcal196.2g684g238.1g31.8g
Annoskoko puolitettuna1036g2876kcal98.1g342g119.1g15.9g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531