Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g1016g2316kcal193g0g172.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g142g384kcal10.7g69.7g7.1g14.2g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g508g330kcal16.3g24.4g17.8g0g
Kananmuna kuoreton 152g217kcal19g0.5g15.6g0g
Korppujauho (X-tra)254g965kcal33g193g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g8424kcal544g575.2g436.6g28.4g
Valittu annoskoko2072g4212kcal272g287.6g218.3g14.2g
Annoskoko puolitettuna1036g2106kcal136g143.8g109.2g7.1g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519