Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka100g880kcal0g0g100g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.6g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki200g112kcal17g10g0.4g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g200g354kcal0.4g19.6g0.4g0g
Mustikka600g200kcal3g38.4g2.4g19.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)100g370kcal14g55g8g11g
Sokeri 72g292kcal0g71.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g9171kcal205.2g1292g276.8g89g
Valittu annoskoko2072g4585kcal102.6g646g138.4g44.5g
Annoskoko puolitettuna1036g2293kcal51.3g323g69.2g22.3g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956