Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1167g2279kcal218.1g0g157.5g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)350g630kcal66.5g0.3g38.5g0g
Kananmuna kuoreton 257g366kcal32.1g0.8g26.3g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g65g78kcal1.6g3.9g5.9g1g
Tomaattimurska 233g69kcal1.3g12.4g0.5g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g6844kcal639.2g34.8g457.4g10.8g
Valittu annoskoko2072g3422kcal319.6g17.4g228.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna1036g1711kcal159.8g8.7g114.4g2.7g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164