Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g88g54kcal11.5g1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 705g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1145g3930kcal116.7g801.7g13.7g40.1g
Oliiviöljy 49g436kcal0g0g49.3g0g
Suola, annos 3g85g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g8839kcal256.4g1605.4g126.8g80.2g
Valittu annoskoko2072g4420kcal128.2g802.7g63.4g40.1g
Annoskoko puolitettuna1036g2210kcal64.1g401.4g31.7g20.1g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414