Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 160g20kcal1.8g1.6g0.3g1.6g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g48g12kcal1.2g1g0.2g0.7g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 799g162kcal4g31.2g0.5g4.9g
Cantaloupe meloni400g80kcal2.4g16.4g0.4g3.6g
Mansikka 400g186kcal2g33.6g0.8g7.6g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g160g515kcal35.2g2.4g40g0g
Oliiviöljy 22g198kcal0g0g22.4g0g
Oliiviöljy 45g396kcal0g0g44.7g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g16g7kcal0.5g1.3g0.1g1.1g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g22g22kcal0.2g4.1g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g3197kcal94.8g183.8g218.8g39.4g
Valittu annoskoko2072g1599kcal47.4g91.9g109.4g19.7g
Annoskoko puolitettuna1036g799kcal23.7g46g54.7g9.9g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189