Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1032g1300kcal113.5g3.1g92.9g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g32g122kcal0.4g30g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g300g1800kcal72g19.8g162g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g20g76kcal0.3g18.7g0g0g
Mantelilastu (A la meira)280g1680kcal67.2g18.5g151.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4148g14231kcal519.8g203.8g1272.2g0g
Valittu annoskoko2074g7116kcal259.9g101.9g636.1g0g
Annoskoko puolitettuna1037g3558kcal130g51g318.1g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345