Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g150g871kcal32.8g29.8g75.8g0g
Voi 60% rasvaa 105g572kcal0.9g0.5g64g0g
Liivatelehti, gelatiini600g2093kcal513.2g0g0.6g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g23g0.3kcal0.1g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa150g839kcal12g55.5g63g18g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g150g767kcal13.3g43.8g60g8.8g
Philadelphia tuorejuusto 200g300g764kcal17.7g9.6g71.6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka150g561kcal1.8g137.9g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl450g1619kcal9g12.1g170.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4152g16172kcal1201.6g578.4g1011.8g53.6g
Valittu annoskoko2076g8086kcal600.8g289.2g505.9g26.8g
Annoskoko puolitettuna1038g4043kcal300.4g144.6g253g13.4g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190