Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g449g99kcal4.5g20.2g0g9g
Tonnikala öljyssä 254g483kcal69g0g22.9g0g
Kesäkurpitsa539g92kcal2.2g13.5g3.2g3.8g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Rypsiöljy 61g536kcal0g0g60.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g554g194kcal5.5g37.6g2.8g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4152g2941kcal169.4g166.2g180g48.8g
Valittu annoskoko2076g1470kcal84.7g83.1g90g24.4g
Annoskoko puolitettuna1038g735kcal42.4g41.6g45g12.2g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741