Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1353g230kcal5.4g33.8g8.1g9.5g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%451g1127kcal67.6g14g90.2g0g
Sipuli (kuorittu)226g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g50g145kcal4.5g8.4g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4158g3127kcal160.8g134g218.4g26.6g
Valittu annoskoko2079g1564kcal80.4g67g109.2g13.3g
Annoskoko puolitettuna1040g782kcal40.2g33.5g54.6g6.7g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175