Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g56g208kcal2.5g17.4g14.1g2.1g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja56g44kcal9.5g0g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu29g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g1.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g584kcal30.6g36.2g34.6g4.4g
Valittu annoskoko208g292kcal15.3g18.1g17.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna104g146kcal7.7g9.1g8.7g1.1g
Arvot/100g100g140kcal7.4g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674