Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)44g18kcal0.5g3.2g0.2g0.6g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g28g17kcal0.3g1.3g1.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.5g0g4.5g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g23g5.6kcal0.2g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Chili mausteseos, Old El Paso0.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 45g43kcal1.4g8.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g332kcal22.4g32g11.8g4.4g
Valittu annoskoko208g166kcal11.2g16g5.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna104g83kcal5.6g8g3g1.1g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.7g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185