Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 78g59kcal1.5g12g0.2g0.8g
Lanttu 14g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Soijakastike 9g5.7kcal0.5g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g261kcal14g29.4g8.4g3g
Valittu annoskoko208g130kcal7g14.7g4.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna104g65kcal3.5g7.4g2.1g0.8g
Arvot/100g100g63kcal3.4g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877