Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g13g68kcal0g0g7.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g14kcal1.4g2.1g0g0g
Raparperi, tuore63g19kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g822kcal15.6g144.2g17.8g5.2g
Valittu annoskoko208g411kcal7.8g72.1g8.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna104g206kcal3.9g36.1g4.5g1.3g
Arvot/100g100g198kcal3.7g34.6g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669