Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 79g43kcal1.3g10.3g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g28g101kcal7.9g0.6g7.6g0g
Voi 8.4g61kcal0.1g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g676kcal41.8g22.4g48.2g1.4g
Valittu annoskoko208g338kcal20.9g11.2g24.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna104g169kcal10.5g5.6g12.1g0.4g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023