Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g12g40kcal1.6g0g3.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Veripalttu (Tapola), annos 200g38g86kcal4.1g6.4g6g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g324kcal13g28.4g19.4g1.4g
Valittu annoskoko208g162kcal6.5g14.2g9.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna104g81kcal3.3g7.1g4.9g0.4g
Arvot/100g100g78kcal3.1g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337