Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g70g17kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.9g0g9.6g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g7g25kcal0.4g5.4g0.1g0.1g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen3.4g6.1kcal1.1g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g348kcal24.6g15.8g20g3.6g
Valittu annoskoko208g174kcal12.3g7.9g10g1.8g
Annoskoko puolitettuna104g87kcal6.2g4g5g0.9g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135