Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell38g41kcal8.6g0g0.8g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g42g7.2kcal0.8g0.9g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow42g8.4kcal1.3g0.8g0g1.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%24g31kcal0.7g0.5g3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)19g31kcal0.6g0.8g2.8g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g14g49kcal3.9g0.3g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g380kcal32.6g9.4g24.4g3.2g
Valittu annoskoko208g190kcal16.3g4.7g12.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna104g95kcal8.2g2.4g6.1g0.8g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515