Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g63g98kcal13.6g0g4.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.7g1.5kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g370kcal32.2g33.4g9.2g4g
Valittu annoskoko208g185kcal16.1g16.7g4.6g2g
Annoskoko puolitettuna104g93kcal8.1g8.4g2.3g1g
Arvot/100g100g89kcal7.7g8g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839