Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,373g47kcal8g3.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Hermesetas, annos 5g7.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml15g3.1kcal1.2g0g0g0g
Kookoshiutale 7.3g48kcal0.6g0.5g4.7g1.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 58g162kcal1.2g1.7g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g657kcal34g10.8g52.2g2.4g
Valittu annoskoko208g329kcal17g5.4g26.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna104g164kcal8.5g2.7g13.1g0.6g
Arvot/100g100g158kcal8.2g2.6g12.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512