Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali110g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 29g66kcal5.5g0g5g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g7.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 11g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g262kcal15g12.8g16.8g5g
Valittu annoskoko208g131kcal7.5g6.4g8.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna104g66kcal3.8g3.2g4.2g1.3g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051