Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g88g249kcal12.3g0.4g21.9g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g12g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g7.9g30kcal0.1g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g751kcal29.4g23.8g59g2.2g
Valittu annoskoko208g376kcal14.7g11.9g29.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna104g188kcal7.4g6g14.8g0.6g
Arvot/100g100g181kcal7.1g5.7g14.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982