Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 18g58kcal0.4g0.5g6.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 8.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Munakoiso 70g16kcal0.4g2.2g0.1g1.8g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow88g316kcal10.5g65.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g840kcal23.6g139.8g19.4g4g
Valittu annoskoko208g420kcal11.8g69.9g9.7g2g
Annoskoko puolitettuna104g210kcal5.9g35g4.9g1g
Arvot/100g100g202kcal5.7g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368