Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 23g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g22g16kcal1g2.8g0g0g
Spagetti Myllyn Paras55g191kcal7.1g38.3g0.8g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g13g40kcal6.5g3.5g0.1g2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g818kcal34.6g99g30.2g9g
Valittu annoskoko208g409kcal17.3g49.5g15.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna104g205kcal8.7g24.8g7.6g2.3g
Arvot/100g100g196kcal8.3g23.8g7.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569