Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 50g48kcal1.5g9.8g0.2g0.5g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 50g74kcal5.6g1.7g4.9g0.6g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 88g40kcal2.6g4.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g371kcal23g32.6g15.6g2.6g
Valittu annoskoko208g185kcal11.5g16.3g7.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna104g93kcal5.8g8.2g3.9g0.7g
Arvot/100g100g89kcal5.5g7.8g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446749