Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g100g128kcal14.9g0g9g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g7g19kcal0.5g3.4g0.4g0.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g503kcal39.2g20g32.4g2.4g
Valittu annoskoko209g252kcal19.6g10g16.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna104g126kcal9.8g5g8.1g0.6g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422