Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra150g120kcal25.5g1.5g1.5g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.3g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g7.5g44kcal1.6g0.7g3.8g0.8g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g11g65kcal2g0.8g5.6g1.3g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g789kcal63.8g6.4g56.6g4.2g
Valittu annoskoko209g394kcal31.9g3.2g28.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna104g197kcal16g1.6g14.2g1.1g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136