Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 30g32kcal1.2g5.8g0.3g0.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 50g52kcal1.7g9g0.5g1.5g
Salaatti, jäävuori tuore25g2.5kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 46g48kcal10.4g0g0.7g0g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Omena, keskikokoinen 200g35g12kcal0.1g2.5g0.1g0.6g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g303kcal28g36g3.4g7g
Valittu annoskoko208g152kcal14g18g1.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna104g76kcal7g9g0.9g1.8g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.6g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211