Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 169g129kcal29.1g0g1.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g426kcal59g3g19.4g1g
Valittu annoskoko209g213kcal29.5g1.5g9.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna104g107kcal14.8g0.8g4.9g0.3g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638