Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 31g38kcal6.6g0g1.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Maissi, pirkka5.5g6.7kcal0.2g1.4g0g0.2g
Papu, ohut vihreä, pirkka7.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Lehtiselleri 3.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl3.1g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.8g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 102g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%12g19kcal0.3g0.3g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g228kcal16g15.6g10.6g2.4g
Valittu annoskoko209g114kcal8g7.8g5.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna104g57kcal4g3.9g2.7g0.6g
Arvot/100g100g55kcal3.8g3.7g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942